ORIGINE
Kuohuviini crémant rosé Bordeaux
Les Villas d’Hiver d’Arcachon viittaa tämän Gironde-alueen lomakohteen loistavaan menneisyyteen. 1860-luvulla rakennetut nämä korkeat ja massiiviset talot, monista inspiraatioista ammentaen, muovaavat kaupunkia. Usein mäntyjen ja dyynien ympäröimänä, nämä maalaukselliset asunnot halusivat olla sekä perinteisiä että ehdottomasti innovatiivisia. Tämä henki löytyy tänään tästä viinistä.
VINIFICATION
Käsin kerätty optimaaliseen kypsyyteen
Viininvalmistus nimikkeen erityisten menetelmien mukaan:
Puristus, ensimmäinen käyminen, kuplimisen muodostuminen ja toinen käyminen pullossa
Kypsytys lattiolla vähintään 12 kuukautta
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
DÉGUSTATION
Villa Bordeaux Rosé esittelee kirkasta vaaleanpunaista väriä, jossa on hienovaraisia rubiinin sävyjä. Tuoksu tarjoaa elegantteja mustaherukan ja hillottujen hedelmien nuotteja.
Terre de Ghaya -tila, joka sijaitsee 30 hehtaarin alueella Bédoinissa Mont Ventoux'n juurella Etelä-Rhônella, on perheomisteinen viinitila, jossa viinin intohimo on siirtynyt sukupolvelta toiselle vuodesta 1900. Tätä tilaa johtavat isä ja tytär, ja se erottuu ympäristöystävällisellä painovoimavalmistuksellaan.
Talon tarjoamaa maaperää kunnioittaen, työhönsä intohimoisesti suhtautuen ja ympäristöstä huolehtien perhe työskentelee rypäleiden parissa suurimmalla kunnioituksella.
Viinitarhamme tuottavat korkealaatuisia rypäleitä. Viljeltävät rypälelajikkeet sisältävät Viognierin, Clairetten ja Grenachen valkoviineille sekä Syrahin, Marselanin, Cinsaultin, Merlotin ja Caladocin punaviineille.
Terre de Ghaya tarjoaa myös ainutlaatuisia viiniturismikokemuksia, kuten viinitarhakävelyitä ja piknikkejä viinitarhoissa.
Huomio: Alkoholin väärinkäyttö on vaarallista terveydelle, nauti kohtuudella.
Alueellamme on erinomainen maantieteellinen sijainti, mutta siinä on myös monia muita etuja: viininviljelyyn suotuisa sää, rikas geologia, tunnetut rypälelajikkeet, erinomaiset ilmastot... jotka mahdollistavat maailmanlaajuisesti tunnustettujen nimitysten syntymisen. Unohtamatta tietenkään viininviljelijöidemme osaamista, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Tietenkin kaikki La Burgondie -viinit ovat peräisin yhteistyöviljelijöidemme työstä...
Päärynäsiideri erottuu kirkkaasta ja puhtaasta väristään. Maut ovat tasapainossa hapokkuuden, kevyen katkeruuden ja ei-fermentoitujen sokereiden tuoman makeuden välillä. Sen kuplivuus, joka on ominaista hienoille kuplille, antaa sille elegantin ja hienostuneen sävyn.
Bruttopaino: 1340g
6 pakkauksen paino: 8,5kg
Le Champagne Claude PERRARD Brut Rosé on syntynyt Pinot Noir- ja Coteaux Champenois -rypäleiden sekoituksesta.
Nämä kuohuvat viinit on valittu ja sekoitettu luomaan mielenkiintoista tasapainoa. Et voi olla huomaamatta sen eleganssia ja raikkautta. Voit ihailla sen kauniin lohenpunaista väriä.
Champagne Claude PERRARD Brut Rosé tarjoaa mantelin, unikkokarkkien aromeja sekä punaisia hedelmän vivahteita. Pehmeä ja runsas maku tuo pyöreyttä ilman liiallista viinimäisyyttä, säilyttäen samalla tietyn raikkauden jälkimaussa. Meidän kuohuva viini sopii täydellisesti vaaleiden liharuokien sekä grilliruokien kanssa. Se täydentää myös harmonisesti mantelilla maustettua lohta tai armorican-tyylillä valmistettua kampelaa. Vuohenjuustot ovat myös uskollinen kumppani.
Lopuksi, CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé nostaa esiin marjapohjaiset jälkiruokasi.
70cl40% vol.
«HARMONINEN YHDISTELMÄ SANTALIPUUTA, KUIVATTUJA APRIKOOSIA JA SIENTÄ. TÄMÄ HENKEÄ VIEVÄ SHAMPANJA JÄÄ SUUHUN UPEAN PITKÄKSI AJAKSI.»
PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI
ASSEMBLAGE
Tämä on konjakki, jonka perusteella kaikki muut tämän kategorian konjakit arvioidaan. Luotu vuonna 1910 juhlistamaan suhteitamme Ranskan ensimmäiseen keisariin, Napoleon on yhdistelmä Suurta ja Pientä Champagnea, joka on kypsynyt jopa 20 vuotta, ja se tarjoaa aromeja santelipuusta, kuivatuista aprikooseista ja sienistä.
MAISTAMISMUISTIOT
Tasapainoiset aromit täydelliseen harmoniaan
Rikas aromi konjakki on konjakki, joka kehittää paljon hienostuneisuutta. Maaperä, viinit, tynnyrit ja kypsytysvuodet ovat kaikki tekijöitä, jotka määrittävät kunkin aromin erityispiirteet, ja siksi huolehdimme jokaisessa vaiheessa konjakkiemme valmistusta niiden korostamiseksi. Courvoisier-konjakien laatu on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja säännöllisesti palkittu eri kansainvälisissä väkevien juomien kilpailuissa (IWSR, San Francisco Spirits Competition…).
Santalipuu
Tämä rikas ja pehmeä aromi syntyy kosketuksesta puun ja konjakin välillä. Vuosien myötä hyvin selkeä tammen aromi muuttuu paljon monimutkaisemmiksi ja hienovaraisemmiksi.
Kuivattu aprikoosi
Tislauksen aikana sakkojen päällä saadaan vielä enemmän syvyyttä, monimutkaisuutta ja hienoja nuotteja, jotka muistuttavat kuivattujen aprikoosien makeaa aromia.
Sieni
Tämä aromi syntyy täydellisistä kosteista olosuhteista kellareissamme, joissa kaikki korkealaatuiset konjakit kypsyvät.
KUINKA MAISTAA
Kuivana: Tällaisen harmonisen aromien runsauden myötä Courvoisier Napoleon ansaitsee tulla nautittua kuivana, sen monimutkainen loppuvaikutus jää suuhun voimakkaasti.
On tapana ajatella, että konjakki tulisi nauttia pallolasista, mutta sen aromien rikkauden arvostamiseksi suosittelemme tulppaanilasia. Sen muoto mahdollistaa aromien kehittymisen täydellisesti ja hallitsemaan alkoholia. Kokeile näitä kahta lasityyppiä, ero on huomattava.
Yhdistäminen ruokien kanssa: Courvoisier Napoleonin aromit ja tuoksut yhdistyvät täydellisesti voimakkaan makuisten juustojen, kuten parmesanin, tai kevyempien juustojen, kuten Beaufortin tai Gruyère-juuston, kanssa.
PALKINNOT
KAKSOIS KULTAMEDALJI
San Francisco International Wine Competition
2007
HOPEAMEDALJI
International Wine and Spirit Competition
2006
Historia: Dordognen vasemmalla rannalla sijaitsevat Duboisit ovat ylittäneet joen ja viljelevät viiniä Libournais'ssa kolmannessa sukupolvessa. He hallinnoivat neljää linnaa: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ja Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru).
Rypälesuhde: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon
Viininvalmistus: Tämä cuvée on peräisin Château'n parhaista palstoista, ja se saa omistajaltaan erityistä huomiota: vihreät sadonkorjuut, luonnon kunnioittaminen (ilman rikkakasvien torjuntaa), järkevä viljely, käsin kerätty sato, optinen lajittelu, kypsytys tynnyreissä.
Kypsytys: 10 kuukautta tynnyreissä.
Maistelu: Violettihohtoinen, syvän purppuranvärinen, elinvoimaisella intensiivisyydellä; Voimakas tuoksu, kypsien mustien hedelmien nuotteja yhdistettynä hallittuihin, mutta voimakkaisiin puumaisiin aromeihin, mikä lupaa tulevaa monimutkaisuutta; Runsas ja rikas, se paljastaa kypsän ja elegantin rakenteen, tiheän rakenteen, joka perustuu lujille ja eloisille tanniineille.
Chateau de Rolland, joka sijaitsee aivan Sauternesin kylän ulkopuolella, kukoistaa poikkeuksellisella terroirilla Cirons-joen vieressä (täydellinen mikroilmasto Botrytis-lajikkeelle). Tiluksen alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1492, jolloin "de Rolland -perhe" hankki alueen. Uskollisena menneisyydelleen herra Jean Guignard siirsi tietonsa kolmelle lapselleen: Françoisille, Lucielle ja Moniqueille, jotka nyt johtavat linnaa. Guignardin perhe, jonka kanssa Barrière on työskennellyt noin 30 vuotta, tuottaa säännöllisesti poikkeuksellista ja erittäin luotettavaa "kultaista" viiniä!
Vaalea, hehkuva väri vihreillä heijastuksilla.
Kypsien valkoisen lihan hedelmien (persikka, päärynä) ja niittykukkien nuotit.
Raikas ja mineraalinen, täydellisesti tasapainoinen maku tarjoaa lopetuksen, joka on täysin hienostunut.
Kiiltävä väri, vaalea kulta.
Aromit kekseistä, kypsistä kivihedelmistä valkoisten kukkien ja makeiden mantelien vivahteilla.
Puhdas, syvä, maku on mineraalinen ja huomattavan pitkä.
Kristallinkirkas väri.
Aromit sitrushedelmistä, valkoisista hedelmistä (päärynä) ja kivihedelmistä (viinipersikka), valkoisista kukista (pihlaja).
Kukkainen ja hedelmäinen, maku on pyöreä ja mehukas, ja jälkimaku on eloisa.